دانستنیهارپورتاژ

تدابیر فصل پاییز

4.8/5 - (11 امتیاز)

✍ طبیعت فصل پاییز سرد و خشک است و بالطبع باید در این فصل سبک زندگی و تدابیر حفظ سلامتی به گونه‌ای باشد که  متناسب با این طبع و مزاج باشد البته به عنوان یک نکته مهم دقت فرمایید که فقط در مناطق معتدل این مصداق سردی و خشکی خیلی بارز است و در سایر مناطق باید ببینیم که تغییرات آب و هوایی در فصل پاییز چگونه می‌باشد

مثلا در مناطق شمالی ایران در فصل پاییز بارندگی زیاد می‌شود و نسبت به تابستان یا سایر فصول، خشکی خاصی غالب نمی‌شود و سردی این مناطق هم در فصل پاییز مطبوع است. گردو از محصولات داروبرگ.

در مناطق جنوبی ایران به خصوص مناطقی که شرجی هستند، خشکی جدیدی ایجاد نمی‌شود و اتفاقا گرمای غیر قابل تحمل تابستان کم شده و بتدریج دمای هوا به سمت خنکی مطبوع می‌رود که کاملا منتاسب با مزاج یک فرد معتدل است در هر حال اگر قرار است تدابیر سردی و خشکی در این فصل به صورت ویژه رعایت شود باید متناسب با تغییرات آب و هوایی منطقه باشد

تأثیر مزاجیِ فصل پاییز، سرد و خشک یا سوداوی است. به همین علت، میوه‌هایی که از فصل تابستان بر درخت مانده‌اند فاسد شده، برگها زرد و خشک می‌شوند و درختان در این فصل به خواب می‌روند.

  • ←مناطقی که در فصل پاییز باران بیشتری می‌بارد، هوایی مرطوب دارند و خشکی در این مناطق کمتر است.

☜این فصل، بیش از همه مناسب افراد با مزاج گرم و تر است. اما به کسانی که مزاج سرد و خشک دارند و همچنین افراد سالخورده اگر در تعادل مزاجی نباشند بسیار سخت می‌گذرد.

✿← تغییرات درجه هوا در این فصل زیاد است. صبح و شب سرد، اما میانه‌ی روز گرم است. همین موضوع، سبب تحلیل رفتن بدن و قوا است و اخلاط را می‌سوزاند. پاییز، فصل فراوانی میوه‌ها، هم در تعداد و هم در تنوع است.

🔸 بروز بیماری در این فصل زیاد می‌شود. بیماری‌هایی مانند:

☜ تب سوداوی، تب مختلط، تکرر ادرار، قوبا (نوعی خشکی پوست)، زلق‌الامعاء (لیز شدن روده)، عرق‌النسا (رگی است که دچار درد مفاصل و ورم می‌گردد)، درد مفاصل، بزرگی طحال، عسرالبول (عدم توانایی دفع ادرار)، بیماری‌های ریه، سل، جنون، آبله و…

خوراکی های مناسب این فصل عبارت‌اند از:

⓵⇐ غذاهای گرم و تند، گوشت بره و گوسفند شش ماهه، مرغ‌های فربه(محلی)

⓶⇐ شیرینی‌هایی که با شکرقهوه ای، مغز بادام و پسته درست شده باشند (مانند جوزقند و لوزینه)

⓷⇐ میوه‌های تابستانی مثل انار، بِه، سیب و گلابی.

همچنین لازم است از خوردن غذا و ‌خوراکی‌هایی که باعث خشکی مزاج‌می‌شوند، پرهیز کرد، و همچنین پرهیز از: ☜رابطه زناشویی زیاد، آشامیدن آب سرد، خوابیدن در جای سرد و برهنه بودن سر زیرا اثر مزاجی این فصل خشکی است و استفاده از خوراکی‌های با مزاج خشک یا رفتارهایی که ایجاد خشکی می‌نماید، سبب غلبه سودا می‌شود.

🛁حمام با آب ولرم در این فصل، یک روز در میان توصیه می‌شود. همچنین فرو رفتن در حوض یا استخری که آب ولرم دارد. به این صورت که؛ ☜نیم ساعت بماند تا بدن از طریق پوست جذب رطوبت کند. بعد با روغن بنفشه‌ی پایه بادام، تمام بدن را چرب کند و بعد شست و شو دهد.

پرهیز از رفتارهایی مانند خشم و غضب، بهتر است به کارهای شادی‌بخش روی آورند. همچنین برای تقویت اعصاب،می‌توان از عطر گل‌ها با بوی ملایم استفاده کرد.

📚منبع: شرح ساده کتاب حفظ الصحه ص 85

امیدوارم تا اینجای مقاله اطلاعات جالبی بدست آورده باشید داروخانه گیاهی داروبرگ تلاش می کنند ناب ترین اطلاعات را در اختیار شما عزیزان قرار دهد همچنین با کیفیت ترین محصولات را با مناسب ترین قیمت خدمت شما عزیزان ارایه می دهد شما عزیزان می توانید جهت خرید محصول موردنظرتان  به صورت حضوری به آدرس مشهد مقدس ، طبرسی شمالی ۳۸ ، بین طباطبایی ۸ و ۱۰ مراجعه نمایید و یا با شماره تماس ۰۵۱۳۲۱۲۹۹۴۵ و ۰۹۱۵۲۴۹۴۲۹۴ تماس بگیرید و همچنین می تواند خیلی راحت سفارش خود را در سایت ثبت نمایید تا در کوتاه ترین زمان بهترین محصول را تحویل بگیرید .

هل سبز

خواص آنتی اکسیدانی هل می تواند سلامت قلبی را تقویت کند.هل همچنین حاوی فیبر است، مواد مغذی که می تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند و می تواند سطح فشار خون را کاهش دهد و این برای قلب مفید است ، در این مورد هل سیاه مفید تر از هل سبز است.

هل سبز

نحوه‌ی خرید و نگهداری از هل

پودر و دانه‌ی هل را می‌توانید به‌راحتی خریداری کنید. ولیکن برای خرید و نگهداری از هل به نکات زیر توجه کنید:

بهتر است هل سبز بخرید، چون عطر بهتری دارد و برای استفاده در غذاهای شیرین و ترش مناسب است.

همچنین بهتر است به جای پودر هل، دانه‌ی هل را خریداری کنید.پودر هل عطر خود را به‌سرعت از دست می‌دهد. این در حالی است که عطر دانه‌ی هل تا تقریبا یک سال یا بیشتر باقی می‌ماند.

دانه‌ی هل را در یک ظرف بدون نفوذ هوا قرار دهید و آن را به مدت تقریبا یک سال در یک مکان خشک و خنک نگه دارید.

 

⚜ ویژگی های هل خوب:

۱.رنگ: رنگ دانه هل خوب سبز است! اگر زرد باشد نشان از کهنگی یا کیفیت پایین هل است!(هشدار:گاهی اوقات هل های بی‌کیفیت را رنگ می‌کنند تا به جای هل مرغوب بفروشند!) کافیست یک یا دو عدد هل را داخل آب جوش بیاندازید و تغییر رنگ را مشاهده کنید! اگر در ثانیه های اول رنگ سبز به آب داده شد آن هل تقلبی است.

۲. سالم بودن: شکسته بودن هل باعث از دست رفتن عطر و در معرض قارچ قرار گرفتن آن می شود. دانه ای که در معرض کپک زدن باشد به هیچ وجه برای مصرف توصیه نمی شود!

۳. برخی هل ها درشت و سبز هستند اما عطری ندارند. تمام ویژگی ها به عطر آن است پس حتما به این نکته توجه کنید!

۴. سایز: هر چه یک هل درشت تر باشد یعنی هسته بیشتری داخل آن وجود دارد! هسته وظیفه ایجاد عطر و طعم را برعهده دارد! پس هل نباید لاغر و دراز و با کوچک و تپل باشد .

 

⚜ بهترین برندهای هل در بازار ایران و جهان هل اکبر، پیوراسپایس و ماس هستند.

همه این برند ها هر کدوم دسته بندی های مختلف دارند، یعنی وقتی هل به شرکت هاشون میرسد شروع میکنند بر اساس شکسته بودن یا نبودن، سبز رنگ بودن یا نبودن و اندازه عرضشون به دسته جات مختلف تقسیم میشوند!برای همین بهترین نوع کیفیت هل در بین دسته بندی های مختلف هل اکبر، بر اساس اندازه، رنگ و سالم بودن! رنگ‌بنفش است ! 🟣این رنگ‌بندی در هر شرکت مخصوص به خودشه مثلا بهترین رنگ برند پیور اسپایس رنگ قرمز است ! 🔴

داروخانه گیاهی داروبرگ بهترین ها های موجود در بازار یعنی پیوراسپایس و اکبر بنفش را خدمت شما عزیزان با تاریخ به روز ارایه می دهد جهت سفارش کافیست به سایت داروبرگ مراجعه کنید .

زرشک

️زرشک طبیعت سرد و خشک دارد افراد با مزاج سرد و خشک در مصرف زرشک زیاده روی نکنند ، قابض (جمع كننده ) است ، یعنی اگر كسی اسهال داشته باشد، می‌تواند مفید باشد؛ به‌خصوص در افراد گرم مزاج

زرشک ضد صفرا است ، تشنگی و حرارت معده و كبد را مهار می‌كند (علامت حرارت كبد این است كه شخص حس می‌كند از درون گرم است و هوای گرم از گلوی فرد بیرون می‌آید و همچنین تشنگی و خشكی دهان ممکن است وجود داشته باشد️قلب و كبد اعضایی هستند كه مزاج گرم دارند. در هوای گرم باید به آنها كمک كرد كه خیلی گرم نشوند…زیرا قلبی كه بیش از حد گرم شود، دچار تپش می‌شود و فشارخون ممكن است بالا رود، حرارت زائد قلب و كبد را می‌توان با زرشک فرو نشاند.

⚠️افراد باردار مخصوصا در سه ماهه اول بارداری باید از مصرف بی رویه زرشک پرهیز کنند چون ممکن است باعث ایجاد نقایصی در جنین و سقط شود از مهمترین خواص زرشک می توان به  ڪاهش حالت تهوع ، رفع اسهال ، تقویت کننده کبد ، تقویت‌کننده قلب ، ڪم کننده خونریزی ، ڪاهنده تشنگی ، ڪاهش حرارت معده اشاره نمود . برای خرید انواع زرشک اعلا می توانید به سایت داروبرگ مراجعه کنید. سپاس از اینکه با ما همراه بودید .

ایران ، مشهد مقدس ، طبرسی شمالی 38 ، بین طباطبایی 8 و 10

تلفن : 05132129945

موبایل : 09152494294

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا