آشپزی

 طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی:اگر ایرانی باشید حتما یک بار نام میرزاقاسمی به گوشتان خورده است. میرزا قاسمی یک غذای اصیل ایرانی است که اولین بار در استان گیلان ابداع شده است و در نوع خود بسیار غذای خوشمزه ای است.
میرزاقاسمی گاها در رستوران ها به عنوان پیش غذا همراه با نان داغ هم سرو میشود.
بادمجان موجود در این غذا که از ترکیبات اصلی این غذا میباشد به چند روش طبخ میشود البته که از نوع کبابی اگر باشد طعم فوق العاده ای به این غذا میدهد.
میرزا قاسمی سر دسته ی غذاهای آسان و بی دردسر است که میتوان با آن در کمترین زمان بهترین طعم را تجربه کرد. در ادامه مجله آشپزی ضدایکس با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای یک میرزاقاسمی لذیذ

  • ۵عدد بادمجان
  • ۴تا ۵عدد گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری رب
  • نصف ق چ فلفل
  • یک تا دو ق چ نمک
  • یک ق چ زردچوبه
  • ۸حبه سیر(اندازه سیر بستگی به ذائقه افراد دارد و کاملا سلیقه ای است)
  • دو عدد تخم مرغ
  • کمی روغن

 طرز تهیه میرزا قاسمی

بادمجانها را روی شعله گاز به صورت کبابی در می آوریم و بعد از کبابی شدن پوست آنها را جدا میکنیم و آنها را ساطوری میکنیم.

گوجه ها را معکبی خرد میکنیم و بدون هیچ روغنی صبر میکنیم تا آب گوجه ها خشک شود وقتی آب گوجه ها کاملا خشک شد کمی روغن میریزیم و رب را داخل آن سرخ میکنیم و بعد بادمجان های ساطوری شده را به گوجه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد در یک ظرف دیگر سیرهای رنده شده را میریزیم و به آن کمی زردچوبه اضافه میکنیم پس از کمی تفت دادن به مواد اصلی اضافه میکنیم و بعد تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و در تابه را میگذاریم تا ۲۰دقیقه با شعله خیلی کم تا بادمجان روغن بیاندازد.

خواندن  فسنجان خوراک اصیل ایرانی

حتما سبزی خورن و نان تازه را کنار میرزا قاسمی داشته باشید تا لذت خوردن این غذای خوشمزه را برای شما چندین برابر کند.

نوش جان

مشاهده بیشتر

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
11 + 2 =


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا