دانستنی های جالب درباره فرهنگ غذایی آلمان: آلمان کشوری با انواع غذاهای گوناگون و البته خوشمزه است. همین موضوع باعث شده سالانه گردشگران زیادی برای تست غذاهای آلمان هم که شده به این کشور سفر کنند. در این کشور غذاهایی که مردم مصرف میکنند در هر شهر و ایالت متفاوت است. بهعنوان نمونه شهر هامبورگ به شهر ماهیهای خوشطعم شهرت دارد. از طرفی فرهنگ غذایی آلمان کمی متفاوت به نسبت سایر کشورهاست. در مقاله دانستنی های جالب درباره فرهنگ غذایی کشور آلمان مجله اینترنتی ضدایکس قصد داریم به بررسی عادات و فرهنگ غذایی آلمان بپردازیم. با ما همراه باشید.
دانستنی های جالب درباره فرهنگ غذایی آلمان
مردم آلمان علاقه بسیار زیادی به گوشت دارند. در بسیاری از وعدههای غذایی این کشور گوشت، مخصوصاً گوشت خوک پای ثابت هر سفرهای است. از طرفی در فرهنگ غذایی کشور آلمان، نوشیدنی جایگاه ویژهای دارد. اکثر آلمانیها وعده غذایی اصلی را با آب جو سرو میکنند. علاوه بر این موارد اهمیتی که مردم آلمان به مصرف سبزیجات میدهند، در نوع خود جالبتوجه است. مصرف سبزی در این کشور بهگونهای است که کمتر کسی را در آلمان پیدا میکنید که در وعدههای غذای روزانه خود از سبزیهای مختلف استفاده نکند.
آلمان از غذاهای سنتی خوبی نیز برخوردار است. غذاهایی که از مواد خوشمزه و مقوی تشکیل میشود و بسیاری از مسافران از طعم و مزه این غذاها تعریف و تمجید میکنند. اگر به آلمان سفر کردید، پیشنهاد میکنیم حتماً غذاهای سنتی آلمان را امتحان کنید.دانستنی های جالب درباره فرهنگ غذایی کشور آلمان
خوردنیهای مرسوم در آلمان
آلمانیها اعتقاددارند که نان علاوه بر ارزش غذایی که دارد، از جایگاه و ارزش مذهبی بالایی نیز برخوردار است. در کشور آلمان بیش از 300 مدل نان مختلف وجود دارد که در شهرها و ایالتهای این کشور توسط نانواییها پخت میشود. بهترین مدلهای نان عبارتاند از:1. نان چاودار: این نان رنگ تیرهای دارد و از ویتامینها و مواد مغذی زیادی تشکیل میشود.
- نان گندم: پرفروشترین مدل نان در آلمان نان گندم است. بااینحال نمیتواند بهاندازه کافی باعث سیر شدن فرد شود.3. نان مخصوص: یک نان بسیار باکیفیت و البته سنتی کشور آلمان است که در آن موادی همچون پیاز، کنجد و تخم کدو نیز یافت میشود.4. نان شیرین: شامل شیرینیها، کیکها و کلوچهها است و بیشتر کودکان و نوجوانان طرفدار آن هستند.
آشنایی با مهمترین آداب غذا خوردن در آلمان
- از دیگر مواردی که میتوان برای فرهنگ غذایی آلمان به آن اشاره کرد، آداب غذا خوردن است. پیش و در حین خوردن غذا در رستورانها و مکانهای عمومی در آلمان، نکاتی را باید مدنظر داشت. در ادامه به مهمترین این آداب اشاره میکنیم.
- 1. اگر با شخص دیگری قصد خوردن غذا رادارید، بهتر است پیش از شروع به خوردن غذا بگویید از غذایتان لذت ببرید (به آلمانی میشود Guten Appetit). این کار هم نوعی احترام تلقی شده و هم نشاندهنده شخصیت شماست.
- 2. هرگز در طول غذا خوردن، دستان خود را روی میز قرار ندهید. در بسیاری از مدارس آلمان در سنین کودکی این آموزش را به دانشآموزان میدهند و جزء مهمترین و اصولیترین آموزشها است. قرار دادن آرنج روی میز غذا نشانهی بیاحترامی به بقیه و بینزاکتی فرد بهحساب میآید.
- 3. سعی کنید از کارد و چنگال برای خوردن غذا استفاده کنید. بههیچوجه برای برش یا تکه کردن غذا از دستان خود استفاده نکنید. اگر کارد شما کند است بهپیش خدمت اطلاع دهید تا آن را تعویض کند. همچنین به نحوه نشستن روی صندلی دقت کنید.
- 4. پس از اتمام غذا و پیش از ترک رستوران به پیشخدمت انعام بدهید.
وعدههای غذایی در آلمان
مردم آلمان عادت دارند علاوه بر خوردن سه وعده غذایی اصلی یعنی صبحانه، ناهار و شام، یک میان وعده خوب و پرانرژی را بین ناهار و شام مصرف کنند. این میان وعده بسته به سلیقه افراد متفاوت است. بااینحال برای وعده صبحانه آلمانیها از موادی استفاده میکنند که انرژی لازم برای انجام فعالیتهای کاری در طول روز را فراهم کند. ازاینرو مصرف سوسیس، تخممرغ آب پز، ماست، میوه، چای و قهوه از مهمترین مواد غذایی آلمانیها برای صبحانه است.
اصلیترین وعدهغذایی در آلمان، ناهار است. مردم این کشور اهمیت زیادی به ناهار میدهند و سعی میکنند بهترین و خوشمزهترین غذاها را برای این وعده کنار بگذارند. جالب است بدانید خوردن ناهار در آلمان در ساعتهای ابتدایی ظهر، یعنی ساعت 12 تا 1 انجام میشود. در این وعده غذایی، گوشت و نوشیدنی حرف اول را میزند. در کنار آن از انواع سبزیجات مخصوصاً کلم بروکلی نیز استفاده میکنند. مصرف ماهی نیز برای ناهار در برخی از ایالتهای آلمان مرسوم است.
میوه های کشور آلمان
شاید یکی از دلایلی که آلمانیها زود ناهار میخورند، رسیدن به وعده غذایی بین ناهار و شام است. مواد غذایی که معمولاً در این وعده مصرف میشود، بستگی به فصل دارد. در فصل زمستان، از یک فنجان چای یا قهوه در کنار انواع مختلف کیک استفاده میشود. در فصل گرم سال، نوشیدنیهای خنک، شربتهای مختلف با کیکهای میوهای بهعنوان میان وعده مصرف میشود. آلمانیها معمولاً این وعده را با دوستان، آشنایان، همکاران و یا خانواده خود همراه هستند.
وعده غذایی شام در آلمان بسیار سبک و البته ساده است. مردمان این کشور بهتناسب اندام خود اهمیت بسزایی میدهند و از پرخوری پرهیز میکنند. وعده شام بین ساعت 6 تا 7 خورده میشود. شام در آلمان شامل انواع نان، پنیر، سالاد یا در فصل سرد سال یک کاسه سوپ در نظر گرفته میشود. همچنین در آلمان مصرف چای همراه با شام بسیار رواج دارد.دانستنی های جالب درباره فرهنگ غذایی آلمان
محبوبترین غذاها در کشور آلمان
- Kasespatzle: این غذا به پاستای آلمانی معروف است. مردمان جنوب آلمان علاقه بسیار زیادی به آن دارند و با توجه به داغ بودن این غذا، بیشتر در فصلهای سرد سال مورداستفاده قرار میگیرد.
- Rote grutze: غذایی بسیار خوشمزه با ترکیبی از بهترین میوههای فصل است که بیشتر در شمال آلمان رواج دارد. این غذا بهنوعی میان وعده بهحساب میآید و به همراه بستنی مصرف میشود.
- Eintopf: اگر در پاییز به آلمان سفر کردید، حتماً این غذا را امتحان کنید. Eintopf یک غذای سنتی و اصیل آلمان است که به خورشت آلمانی شهرت پیداکرده. طعم و مزه آن بینظیر و ارزش یکبار خوردن را دارد.4. Sauerbraten: همانطور که گفتیم مصرف گوشت در آلمان بسیار زیاد است. از همین رو این غذا که نوعی کباب آلمانی است، در این کشور مورداستفاده قرار میگیرد. زمان پخت این غذا کمی زیاد است؛ زیرا لازم است که گوشت به همراه برخی مواد و ادویهجات تا مدت 10 روز درون یک ظرف قرار بگیرد تا حسابی طعم دار شود. Sauerbraten بهعنوان غذای ملی آلمان شناخته میشود.
جمعبندی
دانستنی های جالب درباره فرهنگ غذایی آلمان: کشور آلمان دارای غذاها و دسرهای گوناگونی است که هرکدام دارای عطروطعم متفاوتی هستند. این کشور سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از اقصی نقاط دنیاست که برای خوردن غذاهای آلمانی به این کشور سفر میکنند. البته بهتر است پیش از سفر به آلمان بافرهنگ غذایی کشور آلمان آشنا شوید. امیدواریم این مقاله موردتوجه شما قرارگرفته باشد.
منبع : https://1xs.ir