آشپزی

کیک پرتقالی بدون فر

کیک پرتقالی بدون فر:هر جا حرف از عصرونه و خوراکی های خوشمزه ی دور همی های دوستانه میشود حتما گوشه ذهن همه یه برش کیک خوشمزه جا خوش کرده است،ولی خب کیک درست کردن هم دردسرهای خودش را دارد.
اما با این دستور آسان به راحتی میتوانید طعم یک عصرانه ی دلچسب را کنار دوستانتان تجربه کنید. مجله آشپزی ضدایکس 

مواد اولیه کیک پرتقالی بدون فر

چهار عدد تخم مرغ
۳/۴پیمانه شکر(اگر پرتقال خیلی ترش بود یک پیمانه کامل بریزید)
نصف پیمانه روغن مایع
یک ق غ بکینگ پودر
نصف پیمانه آب پرتقال
دو لیوان آرد
یک الی دو ق چ رنده پوست پرتقال
یک پنس نمک

مواد لازم برای سس

یک بسته ژله پرتقال
نصف پیمانه آب پرتقال
۲/۵قاشق ق غ نشاسته ذرت
۶ق غ شکر
نصف پیمانه آب سرد.

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر

تخم مرغها را در ظرفی میریزیم و با همزن کمی هم میزنیم تا یکدست شود ،شکر را اضافه میکنیم و بعد انقدر هم میزنیم تا رنگ مواد روشن شود و مواد حالت کش دار بشود.
آب پرتقال اضافه میکنیم مجدد هم میزنیم کمی روغن مایع و بعد رنده پوست پرتقال را اضافه میکنیم.
بکینگ پودر الک شده و دو پیمانه آرد را اضافه میکنیم(آرد هم الک شود)آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم و مواد را هم میزنیم تا مواد یکدست شود بعد از میکس کامل یک پنس نمک اضافه میکنیم.
قابلمه ای که از قبل کاملا گرم کردیم از روی گاز برمیداریم کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی میگذاریم و بعد مواد را داخل قالب مورد نظر میریزیم و قالب را درون قابلمه میگذاریم.
حدودا یک ساعت با شعله کم متوسط رو به پایین نیاز به پخت دارد.
مواد لازم سس:به روش بن ماری یک بسته ژله پرتقال،۶ق غ شکر،۲/۵ ق غ نشاسته ذرت،نصف پیمانه آب سرد و نصف پیمانه آب پرتقال اضافه میکنیم و همان طور آنقدر هم میزنیم تا کاملا مواد رقیق بشود و بعد زمان میدهیم تا سرد شود و در نهایت بعد از پخت کیک سس را روی کیک میریزیم و نوش جان.

خواندن  پنه با سس گوجه فرنگی
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
19 − 6 =


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا