آشپزی

چیکن فاهیتا

چیکن فاهیتا:

فاهیتای مرغ یا چیکن فاهیتا یک غذای لذیذ و خوشمزه ی مکزیکی است.چون اصلیت این غذا مکزیکی است پس طبیعیه که کمی تند سرو شود.تهیه کردن ساندویچ فاهیتای مرغ میتواند یک خاطره دلنشین و لذیذ و به یاد ماندنی را برای شما در کنار خانواده تان بسازد.
در رستورانها معمولا آن را با پیاز و فلفل دلمه ای درست میکنند.
فاهیتا را هم میتوان با گوشت قرمز و هم با مرغ درست کرد.
در واقع فاهیتا به گوشت گریل شده ای گفته میشود که با نان ترتیلا سرو میشود.
فاهیتا را هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو میکنند.
این غذا در واقع یک نوع سالاد است اما نه سالادی که کنار غذا سرو شود،نوعی سالاد که یک شام پرطرفدار است.
این غذا به دلیل کم روغن بودن و مواد مغذی فراوانی که دارد جزغذاهای پر طرفدار دنیاست.
نکات:به جای سینه مرغ میتوانید از فیله هم استفاده کنید.
این غذا با روغن خیلی کم تهیه میشود،حتی میتوانید از گریل هم برای این مراحل استفاده کنید.
ماهیتابه را به هیچ عنوان نشویید تا اتمام کار،در اکثر مواقع شعله متوسط باشد.این کار به طعم کبابی غذا کمک شایانی میکند. ضدایکس قدرتمند

مواد اولیه چیکن فاهیتا برای ۴الی ۵نفر:

یک عدد سینه مرغ(یا۸عدد فیله)
چند برگ کاهو
یک عدد خیار
یک عدد آووکادو
کمی گشنیز خرد شده
دو عدد فلفل دلمه ای رنگی
دو عدد پیاز متوسط
مواد مرینیت مرغ:۳قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۳پیمانه آبلیموی تازه
۳قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
۱/۳قاشق چایی خوری پودر زیره
۱قاشق چایی خوری شکر قهوه ایی یا عسل
نمک و فلفل
کمی پودر چیلی
دو حبه سیر رنده شده

مواد لازم سس سالاد:

یک قاشق غذاخوری آبلیمو،باقی مانده ی مواد مرینیت مرغ که به صورت کبابی در می آوریم در ماهیتابه(در دستور پخت توضیح کامل داده شده است)
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیمانه ماست یونانی.

خواندن  سالاد هزار رنگ

طرز تهیه چیکن فاهیتا:

در مرحله ی اول از صخامت مرغها کم میکنیم یعنی از وسط آنها به دو قسمت تقسیم میکنیم،به طوری که هردو لایه نازک باشد.هر چقدر ضخامت مرغهامون کمتر باشد کارتان در پخت راحت تر است.
در یک کاسه روغن زیتون،آبلیمو،گشنیز خرد شده،زیره و شکر قهوه ای (از عسل هم میتوانید استفاده کنید)،کمی نمک و فلفل و پودر چیلی(پودر چیلی قابل حذف شدن هم هست)
دو حبه سیر رنده شده و بعد از اضافه کردن سیر مواد را خوب هم میزنیم و مرغهایی که برش داده بودیم را داخل مواد میگذاریم و بعد مرغها را درون مواد ماساژ میدهیم تا همه ی مرغها خوب به مواد آغشته بشوند.
و حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه مرغها در مواد استراحت کنند.
دو عدد فلفل دلمه ای (قرمز و زرد)را به صورت نوارهای نازک برش میدهیم،(از فلفل دلمه ای سبز در دستور این غذا استفاده نکنید چون باعث تلخی این غذا میشود)
و بعد ۲پیاز متوسط را به صورت خلال های خیلی باریک خرد میکنیم.
در پخت این غذا از روغن خیلی کمی استفاده میشود.
اندازهی یک قاشق چایی خوری روغن کف ماهیتابه بریزید،قبل از ریختن روغن خوب ماهیتابه را داغ کنید.
مرغها را درون روغن به حالت گریل در می آوریم و باقی مانده سس مرغ ها را نگه میداریم.
بعد گریل شدن مرغها،کف ماهیتابه را با یک دستمال کاغذی تمیز میکنیم(اصلا ماهیتابه را نشویید)
باز هم کمی روغن میریزیم و پیازها و فلفل دلمه ای ها در ماهیتابه میگذاریم.
در این فاصله مرغها را به صورت نواری برش میدهیم،چند برگ کاهو خرد میکنیم،یک عدد خیار را خرد میکنیم.آووکادو را هم خرد میکنیم(البته آووکادو قابل حذف شدن است)
بعد کبابی شدن(گریل شدن) پیازها و فلفل دلمه ای ها باقی مانده سس مرغها را در ماهیتابه گریل میکنیم،بعد سس را درون کاسه ای میریزیم و به آن ماست یونانی و کمی نمک اضافه میکنیم.
همه ی مواد را به صورت جدا در هر گوشه ای از بشقاب میگذاریم و روی آن را با سس تزئین میکنیم.چیکن فاهیتا با نان پیتا هم سرو میشود.

خواندن  در کدام کشورها، پیتزا بیشتر خورده می شود؟

نوش جان

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
20 − 15 =


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا