آشپزی

دسر تیرامیسو

دسر تیرامیسو:در خدمتتون هستیم با آموزش یک دسر سریع،راحت،آسان،بینظیر،خوشمزه و دلچسب ایتالیایی.
تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه ی ایتالیایی است که هم از قهوه در تهیه آن استفاده میشود و هم میتوانید آن را با یک فنجان قهوه داغ در یک عصر زمستانی نوش جان کنید. مجله آشپزی ضدایکس

تیرامیسو از آن دسته خوشمزه هایی است که همه دوستش دارند و‌البته ایتالیایی ها عاشق این دسر هستند.
این دسر بینظیر در ترکیب خود قهوه،شکر،وانیل،خامه و بیسکوئیت دارد.در بین شیرینی های سنتی،تیرامیسو با بسیاری از دسرها و کیک های دیگر به خصوص شارلوت شباهت هایی دارد.
در واقع این دسر یک دسر مدرن به شمار میرود.
این دسر در دهه ی پنجاه ابداع شد و از همان موقع به محبوبیت رسید.
درست کردن تیرامیسو اصلا کار سختی نیست و فقط نیازمند کمی زمان است.
در ترکیبات تیرامیسو مقدار قابل اهمیتی شکر استفاده میشود پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.
پنیر ماسکارپونه،قهوه و پودر کاکائو از مواد اولیه ی اصلی این دسر به شمار میرود.البته تیرامیسو را گاها با انواع دیگر پنیر ها هم درست میکنند.
دستور تهیه اصلی این دسر همراه با بیسکوئیت لیدی فینگر است؛اما از انواع دیگر بیسکوئیت هم میتوانید استفاده کنید.

مواد اولیه دسر تیرامیسو

قهوه اسپرسو ۱فنجان،بیسکوئیت لیدی فینگر یک بسته(از لوازم قنادی تهیه کنید)
پودر کاکائو نصف قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۳عدد
سفیده تخم مرغ ۳عدد
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
نمک یک پپس

طرز تهیه دسر تیرامیسو

زرده ها را از سفیده ها جدا کنید و انقدر با همزن،هم بزنید تا حجیم شود و پف کند.
شکر را به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ شود.
در مرحله ی بعد پنیر ماسکارپونه را به مخلوط زرده و شکر هم زده‌اضافه میکنیم و دوباره با همزن،هم میزنیم.
بعد خامه و سفیده همزده را به زرده و شکر و پنیر همزده اضافه کرده و با یک قاشق هم میزنیم تا یکدست شود.حالا قهوه اسپرسو را دم میکنیم و تا سرد شدن کامل آن صبر میکنیم(اگر داغ یا گرم باشد باعث نرم شدن بیسکوئیت ها میشود)
پس از سرد شدن،بیسکوئیت های لیدی فینگر را داخل قهوه میغلتاتیم(این کار باید خیلی سریع انجام شود تا بیسکوئیت ها خیلی نرم نشوند)و یکی یکی کف ظرف میچینیم.
یک لایه از موادمون را روی بیسکوئیت میریزیم و مجدد یک لایه بیسکوئیت میچینیم.
در مرحله آخر یک لایه ی دیگر از مواد را پهن میکنیم و روی ظرف را با پودر کاکائو تزئین میکنیم.ظرف را حدودا نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و بعد از آن دسر عطر و طعم ما آماده است.نوش جانتون.

خواندن  چیکن استراگانوف
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
9 × 11 =


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا