آشپزی

چیکن استراگانوف

چیکن استراگانوف یک غذای معروف و خوشمزه روسی
چیکن استراگانوف در واقع یک غذای فست فودی است که طرز تهیه و مواد اولیه آسان و در دسترسی دارد. این غذای معروف روسی امروزه در همه جای دنیا سرو میشود.
این غذا از ترکیب بی نظیر مرغ و قارچ تهیه میشود و همراه با سس این غذا مخلوط و آماده سرو میشود.
سس این غذا از ترکیب بی نظیر خامه و شیر بدست می اید،در واقع میتوانیم بگوییم ترکیب سس بشامل و‌چیکن استراگانوف طعمی لذت بخش رو به وجود می آورد.
دستور پخت چیکن استراگانوف با توجه به اقلیم هر کشور دستخوش تغییراتی در طبخ این غذای خوشمزه شده است.

در ادامه مجله اینترنتی ضدایکس باما همراه باشید.

«طرز تهیه چیکن استراگانوف روسی»

درسته که بعضی از غذاهارو هر کاری میکنیم مثل رستورانها نمیشه ولی خب با این دستور پخت نزدیکترین طعم به مزه واقعی رو تجربه کنید و در مهمانی ها بدرخشید.

نکات اصولی در طبخ این خوشمزه ی روسی:

۱شیر و خامه حتما باید به دمای محیط رسیده باشد وگرنه باعث بریده شدن سس میشود.
۲.برای تفت دادن مرغ و قارچ شعله گاز حتما متوسط رو به بالا باشه که مواد آب نیاندازد.
۳.برای سرخ شدن پیاز،هیچ ادویه ای به اون اضافه نکنید،مثلا زردچوبه چون سس زرد میشود.
۴.سیب زمینی ها اگر با کاتر یا رنده آلمانی رنده بشن خیلی بهتره ولی اگر در دسترس نبود سیب زمینی ها رو خلال ریز کنید و بعد داخل آب سرد بریزید نیم ساعت زمان بدید و بعد آبکش کنید و با یک پارچه خشک کنید.

خواندن  بهترین سایت آشپزی

مواد اولیه ی خوشمزه ی روسی برای ۴نفر

سینه مرغ یک عدد
سس خردل یک قاشق غذاخوری
نمک،فلفل سیاه،پودر سیر و فلفل قرمز
سیب زمینی ۲عدد
کره یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ یک عدد
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
شیر نصف لیوان
قارچ ۴۰۰گرم
سیر رنده شده:یک قاشق چایی خوری
آرد:یک قاشق غذاخوری

مراحل پخت

یک سینه مرغ را به صورت طولی برش میدهیم و بعد به صورت نواری برش میدهیم،طوری که قطر یکسانی داشته باشند.
مرغها را در یک ظرف در دار بریزید و نمک،فلفل،پودر سیر و کمی فلفل قرمز اضافه کنید و یک قاشق سس خردل،حالا خوب مرغها رو با این مواد مخلوط میکنیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم.
حالا داخل تابه یک ق غ کره میریزیم و مرغهای مزه دار شده رو به آن اضافه میکنیم،مرغها که خوب سرخ شدن از تابه خارج میکنیم ولی اصلا تابه رو عوض نکنید و نشویید،داخل همون تابه پیازهای خلال شده را سرخ میکنیم و بعد از کمی سرخ شدن ۱قاشق چایی خوری سیر اضافه میکنیم و بعد ۴۰۰گرم قارچ را اضافه میکنیم،(یک قاشق چایی خوری آبلیمو اضافه کنید تا قارچها سیاه نشود) و بعد یک قاشق غذاخوری آرد اضافه میکنیم و این مواد را خوب ترکیب میکنیم تا بوی خامی آرد از بین برود و حتما دقت کنید شعله گاز کم نباشد.
بعد از کمی تفت دادن و از بین رفتن بوی خامی آرد کمی نمک و فلفل اضافه میکنیم و مرغهای سرخ شده را هم اضافه میکنیم،و بعد نصف لیوان شیر و صد گرم خامه صبحانه را اضافه میکنیم تا مواد غلیظ بشه و خوب جا بیافته،و بعد سیب زمینی هایی که آبکش کردیم داخل روغن داغ میریزیم و کمی نمک و زردچوبه اضافه میکنیم تا کاملا سرخ و یکدست بشود،دقت کنید با حجم کم سیب زمینی ها رو سرخ کنید و در نهایت این غذای خوشمزه روسی را نوش جان کنید.

خواندن  چیکن فاهیتا
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
26 ⁄ 13 =


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا