آشپزی

دسر موکا شکلاتی

دسر موکا شکلات یکی از بینظیرترین دسرهاست.طعم فوق العاده خوبی دارد و طرفداران زیادی هم دارد.طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و به راحتی و در کمترین زمان می توانید یک طعم جذاب را در کنار خانواده در یک عصر پاییزی تجربه کنید، پس در ادامه مقاله دسر موکا شکلاتی در مجله اینترنتی ضدایکس با ما همراه باشید.

مواد اولیه دسر موکا شکلاتی

یک لیوان آب ولرم
۳۰گرم پودر ژلاتین
۲لیوان شیر
۴ق غ پودر قهوه
۴ق غ شکر
۱۰۰گرم شکلات(تلخ یا شیری)منطبق بر ذائقه
۱۲۰گرم خامه صبحانه به دمای محیط رسیده.

طرز تهیه موکا شکلاتی

اول از همه ۱لیوان آب ولرم داریم که ۳۰گرم پودر ژلاتین را بهش اضافه میکنیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا به روش بن ماری کاملا حل و یکدست شود.
در مرحله دوم ۲لیوان شیر که به دمای محیط رسیده باشد را در قابلمه میریزیم(زیر قابلمه خاموش باشد) و بعد پودر قهوه و شکر و شکلات را اضافه میکنیم.حالا گاز را روشن میکنیم و مواد را خوب هم میزنیم تا جوش بیاید تقریبا ۵الی ۱۰دقیقه،بعد از اینکه شیر خوش آمد زیر گاز رو خاموش میکنیم و بهش مخلوط آب و ژلاتین را اضافه میکنیم.
دوباره مواد را خوب مخلوط میکنیم و زمان میدهیم تا از گرما بیافتد.
وقتی مواد خنک شد و از گرما افتاد کمی از مواد را با ۱۲۰گرم خامه صبحانه در ظرفی دیگر مخلوط میکنیم وقتی کاملا یکدست شد به مواد قبلی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم،حالا مواد ما کاملا آماده اس.
حالا در یک قالب(پلاستیکی) نیازی به چرب کردن قالب نیست.
مواد را داخل قالب میریزیم و ۴الی ۵ساعت در یخچال میگذاریم تا دسر ببندد،وقتی دسر بست آرام آرام با یک چاقو از گوشه ها دسر را از ظرف جدا میکنیم و بعد قالب را برمیگردانیم.
دسر خوشمزه ما آماده است،نوش جان

خواندن  فسنجان خوراک اصیل ایرانی
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
21 − 1 =


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا