طرز تهیه کیک توت فرنگی به همراه فوت و فن های خاص آن
طرز تهیه کیک توت فرنگی به همراه فوت و فن های خاص آن
امروز قصد داریم مراحل مختلف طرز تهیه کیک توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم. علاوه بر این تفاوت دو مورد از انواع پر طرفدار کیک توت فرنگی که کیک توت فرنگی با ماست و کیک توت فرنگی با خامه است را برسی خواهیم کرد.
کیک های میوه ای از لذیذ ترین و محبوب ترین انواع کیک ها هستند که در هر فصل کی توان با میوه های مخصوص به همان فصل اقدام به تهیه ی آن ها نمود. کیک توت فرنگی از آن کیک هایی که طرفداران بی شماری دارد ومی توان در فصل بهار و تابستان با در دسترس بودن توت فرنگی تازه آن را تهیه و نوش جان نمود.
با خامه ترش کیک توت فرنگی خود را اسفنجی کنید
در دستور پخت کیک توت فرنگی از خامه ی ترش استفاده می نماییم زیرا خامه ی ترش باعث می شود که بافت کیک نسبت به کیک های دیگری مرطوب تر و نرم تر باشد. در واقع خامه ترش به رطوبت کیک خواهد افزود بدون این که مایه کیک را بیش از حد رقیق کند.
همچنین اضافه کردن خامه ی ترش می تواند میزان چربی کیک را متعادل کند و رنگ کیک را در مقایسه با سایر کیک ها کمی تیره تر می کند. معمو لا زمان پخت کیک توت فرنگی در بازه زمانی بین 35 تا 40 دقیقه است و دمای فر هم 175 درجه ی سانتی گراد خواهد بود.
توت فرنگی ها را در آرد سفید بغلتانید
نکته ی مهمی که در هنگام چیدن توت فرنگی ها بر روی کیک باید رعایت کنید غلتاندن توت فرنگی ها در آرد سفید است. این کار برای جلوگیری از فرو رفتن توت فرنگی داخل مایع کیک و همچینین جلوگیری از تیره شدن بیش از حد آن در هنگام استفاده از قسمت گریل فر خواهد بود.
طرز تهیه کیک توت فرنگی با ماست
دستور تهیه کیک توت فرنگی بسیار منعطف است و می توان موارد زیادی را با یکیدیگر جا به جا کرد تا در نهایت به دستور مورد علاقه ی خودرسید. با جایگزین کردن ماست به جای خامه ی ترش می توانید کیک سالم تری داشته باشید. اگر به خامه ترش دسترسی ندارید می توانید ماست راجایگزین آن کنید .ماست نیز مانند خامه کار رطوبت رسانی و تامین چربی کیک را بر عهده خواهد داشت.
مواد لازم برای کیک توت فرنگی
- 2 عدد تخم مرغ
- 175 گرم شکر
- نصف قاشق چایی خوری نمک
- 100 میلی لیتر روغن مایع
- 170 گرم خامه ی ترش یا ماست
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخور ی وانیل
- رنده پوست لیمو به میزان دلخواه
- 200 گرم آرد
- 300 گرم توت فرنگی تازه
مراحل تهیه کیک توت فرنگی
ابتدا تخم مرغ های به دمای محیط رسیده را با نمک و شکر به وسیله ی همزن برقی به مدت 3 الی 4 دقیقه مرتب بزنید.
روغن و خامه ی ترش، و وانیل را اضافه کنید و در صورت دلخواه پوست یک عدد لیموی تازه را بر روی مواد رنده کنید.
به هم زدن مواد با همزن برقی ادامه دهید تا به طور کامل یکدست شوند.
آرد و بکینگ پودر را ابتدا با یکدیگر مخلوط کرده و بر روی مواد الک کنید و در این مرحله کلیه مواد را به کمک دور کند همزن به آرامی بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. مراقب باشید مواد را در این مرحله بیش از حد نزنید این کار باعث سفت شدن بافت اسفنجی کیک شما خواهد شد.
کف یک قالب کمربندی 20 سانتی را با کمک کاغذ روغنی مخصوص شیرین پزی کاملا بپوشانید و با روغن بپوشانید
یک قاشق غذاخوری آرد را کف قالب بریزید و به خوبی تمامی سطح قالب را به کمک آرد پوشش دهید
قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن خارج شود
در این مرحله نصف مایه کیک را به درون قالب بریزید
توت فرنگی را از قبل کاملا شسته و خشک کشده را، به کمک چاقو برگ های سبز ان را جدا کرده و برش بزنید و برروی مایه کیک به طور یکنواخت پخش کنید.
باقی مانده مایه کیک را به قالب اضافه کرده و خوب پخش کنید تا سطح زیرین مشخص نباشد
در انتها توت فرنگی های باقی مانده را خورد کرده و بر روی کیک پخش کنید.
فر را از قبل روشن کرده تا گرم شود . قالب کیک را برای مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت175 در جه سانتی گرا قرار دهید تا بخوبی مغز خت شود و روی آن طلایی شود.
بعد از طی شدن این زمان یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید اگر خلال دندان بدون چسبیده شدن مواد کیک به ان بیرون امد یعنی مدت زمان پخت کیک به انتها رسیده و کیک امده ی بیرون امدن از فر است. بعد از خارج کردن کیک از درون فر اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه کیک خنک شود و سپس اقدام به خارج کردن کیک ار قالب کنید.
بعد از خارج کردن کیک از قالب می توانید روی ان را پودر قند و یا سس شکلات تزئین کنید و به اندازه ها ی دلخواه برش بزنید و با چای نوش جان کنید.
نکات مهم در خصوص طرز تهیه کیک با ماست و کیک با خامه
اگر در دستور خود از کره استفاده می کنیید حتما کره از قبل در دمای محیط قراردهید تا با سایر مواد هم دما شود.
قالب مورد استفاده در این نوع کیک بسته به دلخواه شما می تواند متفاوت باشد ولی استفاده از قالب های کمربندی بسیار آسان است و بافت کیک هنگام خارج از شدن قالب هیچ گونه آسیبی نخواهد دید
اگر دوست دارید کیک طعم شیرینی بیشتری داشته باشد می توانید قبل از چیدن توت فرنگی ها بر روی کیک به آن ها دوقاشق غذا خوری شکر اضافه کنید .
دمای انوع فرهای خانگی چه از نوع برقی چه از نوع گازی با یکدیگر متفاوت است. دمای ذکر شده در دستور به طور تقریبی و برای انواع فر ها مناسب است ولی در صورت نیاز دما را می توانید به اندازه ی چند درجه تغییر دهید.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم دستور پخت کیک توت فرنگی با خامه و کیک توت فرنگی با ماست را به آسان ترین روش ممکن توضیح دهیم. این کیک بهترین گزینه برای میان وعده به خصوص برای کودکان دلبندتان است.امیدواریم این کیک خوش طعم را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.