سالاد هزار رنگ
یکی از سالادهایی که برای ظاهر و طعمش شهرت دارد، سالاد هزار رنگ است. این سالاد با ترکیبی از میوهها و سبزیجات، در ظاهر آن رنگهای مختلفی را به نمایش میگذارد و در طعمش نیز ترکیبی از شیرینی و ترشی را به نمایش میگذارد. سالاد هزار رنگ یک پیش غذای سالم و خوشمزه است که در فصل بهار و تابستان بسیار محبوب است و میتواند یک انتخاب عالی برای یک غذای سرد و خوشمزه باشد. در این مقاله از مجله اینترنتی ضدایکس ما به بررسی ترکیبات و روش تهیه سالاد هزار رنگ میپردازیم و به شما نشان میدهیم که چگونه میتوانید این سالاد را در خانه خود تهیه کنید و از طعم و ظاهر فوقالعاده آن لذت ببرید.
مواد اولیه سالاد هزار رنگ
- هویج
- گوجه گیلاسی
- پنیر فتای کم چرب
- زیتون
- کرفس و برگ کرفس
- کلم بنفش
- تخمه آفتابگردان
- ریحون ایتالیایی
- گردوی آسیاب شده
- پیاز بنفش
- فلفل دلمه ای رنگی
- کاهو
کلم یا اسفناج(هر کدام در دسترس بود).
سس پیشنهادی سالاد هزار رنگ:روغن زیتون،آبلیمو تازه،نمک،فلفل،سبزی خشک و کمی سماق.
این سس با طعم جدید و بینظیرش لذت خوردن این سالاد را دو چندان میکند.
در تهیه سالاد هزار رنگ، برای حفظ ظاهر زیبای این سالاد، باید مواد اولیه را با دقت خرد کرده و سپس با هم ترکیب کرد. میتوان برای افزایش مزه سالاد از مقدار کمی از ادویههای دیگر مانند زیره سبز، دارچین و یا پودر خامه استفاده کرد. با استفاده از سس پیشنهادی، طعم بینظیری برای سالاد هزار رنگ به دست میآید. این سالاد را میتوان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و سالم در میان وعدههای غذایی خود قرار داد و از طعم و ظاهر جذاب آن لذت برد.
نوش جان